NANOHOMEOPATIE

inversareA SENSULUI VIETII

Daca vorbim de TELOMERAZA SI TELOMERI vorbim de TINERETE FARA BATRANETE ,despre REINTINERIRE  !

REACTIVAREA TELOMERAZEI in mod controlat (excesul se elimina in 72 de ore)  va REFACE TELOMERII scurtati in procesul diviziunii celulare ,INVERSAND  PROCESUL DEGENERARII CELULARE SPRE ….REGENERARE CELULARA

Aceasta este permisa doar produselor de NANOHOMEOPATIE ,denumite si NANOCOSMETICE ,deoarece ele actioneaza exclusiv prin piele si mucoase .

o conferinta la un Congres de MEDICINA INTEGRATIVA :

TELOMERAZA & TELOMERI  & NANOEFFECTOR

                                    inventie brevetata ,unica in lume !

In anul 2009 premiul NOBEL pentru MEDICINA a fost acordat  celor 3 oameni de stiinta : * Elizabeth Blackburn, * Carol Greider şi * Jack Szostak

Comitetul Nobel mentioneaza„Aceşti trei oameni de ştiinţă au găsit soluţia la una dintre cele mai mari probleme ale biologiei: felul în care cromozomii pot fi copiaţi în timpul diviziunii celulare şi cum sunt ei protejaţi contra degradării”.
Acestia au identificat TELOMERAZA  o enzimă speciala care  RECONSTRUIESTE  TELOMERII (sunt capetele telomerilor )ce protejează ,contra degradării cromozomii si ADN-ul de codificare a genomului .

Deoarece TELOMERAZA  este produsa de o gena  denumita GENA LONGEVITATII  apar rapid ca efecte secundare :stoparea procesului de imbatranire  si chiar mai mult ….

Se stie ca :

*TELOMERII DICTEAZA DURATA DE VIATA A UNEI CELULE?

* TELOMERII sunt scurtaţi pana in punctul in care cromozomii nu mai pot functiona normal ,diviziunea celulara nu se mai poate produce si celulele mor ..

* In celulele umane  telomerii au lungimi diferite “

*la nastere  sunt 8000 de perechi de baze ,

*la un tanar adult  sunt 3000 de perechi de baza 

*iar la un  varstnic sunt doar 1500 de perechi de baze si chiar mai putin

*cercetatorii au constatat ca prezenta unui numar scazut de telomere  conduce la IMBATRANIRE ,datorita deteriorarii  AND-ului , (varsta biologica)

*procesul de imbatranire celulara (varsta biologica) nu este echivalent cu varsta cronologica a organismului !!!    Dealtfel acum se pot face si analize de sange prin care telomerele indica varsta biologica in comparatie cu cea cronologica.                       

*stilul nostru de viata afecteaza telomerii, aceste formatiuni care se gasesc la capatul cromozomilor si care transporta    ADN-ul,rolul telomerilor  a fost confirmat si  in PROCESUL DE INTINERIRE A PIELII !!

Cea mai buna veste buna este aceea ca   degradarea telomerilor poate  fi intrerupta numai  daca se reactiveaza TELOMERAZA ;ea reface capetele cromozomilor  si restabileste integritatea acestora !!!! 

“ Celulele traiesc in continuare si se divid la nesfarisit cand telomeraza este prezenta neincetat” ne informeaza EU Times.

  • Dar la 20 de ani se pare ca TELOMERAZA DEVINE INACTIVA (cu excepția celulelor stemși leucocitelor)  si de aici degradarea rapida a telomerilor .Nu demult cercetatorii au oferit multe dovezi care demonstreaza ca deteriorarea telomerilor este asociata cu aparitia a celor mai multe boli cunoscute.S-a constatat astfel ca prezenta unui numar scazut de telomere genereaza majoritatea bolilor :boli cardiovasculare,  Alzheimer,osteortrita,osteoporoza,degenerescenta maculara ,ciroza hepatica,diabetul,pancreatita,distrofia musculara,fibroza pulmonara,diskeratoza congenitala ,anemie aplastica ,cancere….si multe altele ).

De aceea se considera ca de fapt  BOLILE indiferent de gravitatea lor …SUNT BOLI TELOMERICE !

Uneori  copii se nasc cu telomerii scurti si au afectiuni cu grade diferite de dificultate si in continuare la ei apar  noi si noi afectiuni degenerative.

 VESTEA BUNA este ca ACUM exista SOLUTII care

REACTIVEAZA TELOMERAZA  (excesul se elimina) si

care REFACE CAPETELE TELOMERILOR  SCURTATI  !!!!!!!

 Consecintele  secundare  sunt :

 *AMELIORAREA RAPIDA  A DURERILOR   

*REFACEREA CAPACITATII DE AUTOVINDECARE A CORPULUI 

*STOPAREA IMBATRANIRII si …

* chiar mai mult  ….

Inventia brevetata si unica in lume ,constă in descoperirea unui nano-purtator, denumit NANO-EFFECTOR (o particulă de dimensiune 10 la minus noua) a carui marime este egala cu distanta dintre doua trepte ale spiralei ADN-ului).

Pe structura acestui nano-effector s-a amprentat frecventele unui complex de 100 de plante ,oligoelemente,minerale,cristale etc.intr-un cuvant frecventele a 3.500 de  substante active ce sunt amplificate de 30 de ori adica 105.000 de actiuni benefice  simultane la o singura spayere !!!!!!

Capacitatea de absorbtie prin piele si efectul sunt extraordinare si  formeaza in zona adiacenta suprafetei pe care se aplica un invelis de substanta activa in stare gazoasa.care asigura o preventie intr-o noua dimensiune .

EFECTELE   SALE :

  • ANALGEZIC (in cateva secunde)
  • ANTIINFLAMATOR ,
  • ANTIVIRAL,
  • ANTIBACTERIAN ( Sprayul, testat în laborator, a avut efect antibacterial într-un spectru foarte larg Gram-pozitiv și Gram-negativ, precum și efect puternic fungicid si chiar și în concentrații foarte mici s-a dovedit eficient contra bacteriei încăpățânate MRSA
  • (Methycillin-rezistent Staphylococcus aureus)  
  • Deasemenea are un efect puternic antiinflamator.
  • ANTIFUNGIC,

In concluzie produsul :

Activeaza TELOMERAZA ,

  • Restabileste capetele cromozomilor   (TELOMERI)
  • Imbunatatind astfel   copierea celuleor in timpul DIVIZIUNII  CELULARE .
  • ………… toate acestea le face FOARTE RAPID
  • SECRETUL : Prin stimularea zonelor creierului corespunzatoare zonelor de emisie ale hormonilor, produsul ii provoaca la emisie ,colaborand astfel cu mecanismul natural de AUTOVINDECARE  SI AMELIORARE   RAPIDA  A  DURERILOR .
  • Deoarece TELOMERAZA restabilește secventele repetitive pierdute(telomerii) s-a constatat si o rapida refacere si regenerare a pielii ,cartilagii,muschi,etc deci boli degenerative calificate ca incurabile devin tratabile .
  • APLICATIILE sunt rapide pe piele ceea ce se recomanda in toate afectiunile dermatologice (piele inflamata ,cosuri,ciuperca piciorului,etc)
  • Alte recomandari :
  • – Urme keloidale rămase de cațiva ani, extrem de jenante din punct de vedere estetic, rezultate în urma unei intervenții chirugicale sau cosmetice de tip ”face-lift” , s-au retras semnificativ în 2 luni și după alte 4 luni au devenit practic invizibile.
  • – Probleme de aderenta a pielii rezultate în urma unui transplant , de marimea unui varf de deget, cu ajutorul sprayului au fost rezolvate integral și cu 50 -70% mai rapid fata de alte produse cunoscute si utilizate pana acum.
  • – In practica chirurgicala s-a demonstrat că sprayul se poate folosi cu eficienta extraordinara in cazurile de lipsă totala de piele, aplicand direct pe tesutul adipos, pe tesutul muscular, pe ligamentele descoperite, pe fascie, pe suprafata oaselor.
  • – Rezultate deosebite au fost obtinute in aplicarea pe ranile infectate și inflamate pe parcusul praxisului chirurgical.    
  • Refacerea celulelor și țesuturilor de la baza ranii pornește în 5-6 zile, iar în 12 – 14 zile are loc ”reincarcarea” zonei și inchiderea ei. In 6 – 12 săptămâni până și rănile cu pierderi mari de tesut (rupturi, muscaturi, smulsuri etc.) se vindeca cu cicatrici minimale sau fără urme.
  • – Ca urmare a slăbirii bruste (suctiunea grasimii, cura drastica de slabire ) bolnavii se plang de încrețirea pielii , celulita remanenta, striații. Starea acestora, după cateva saptamani de tratament se amelioreză vizibil.
  • – In cazul alunitelor deformate cu excrescente si tendinte de proliferare se  recomanda rezectie…Tratarea prin pulverizarea  cu sprayul,permite ca  alunitele ”defecte”sa se retraga , apoi cad si nu raman urme !!!

ALTE APLICATII  IN CAZUL PROBLEMELOR:

 Detalii si TESTIMONIALE doar in privat  :

OPORTUNITATEA

NAMASTE !

IOANA BOBOCEA

 terapeut holistic

E-mail:   ioanabobocea@gmail.com

Skype :  ioanabobocea47

+40744.300.432    +4073.663.2.663      +4021.420.80.96

 

Lasă un comentariu