PROMAG aparat pulsator de terapie magnetica

Camp magnetic pulsator

PROMAG APARAT PULSATOR DE TERAPIE MAGNETICA

Contraindicatii: In cazul inbolnavirilor de origine necunoscuta, sau inbolnaviri cu febra cauzate de bacterii, inbolnaviri hormonale cu hiperactivitati ale glandelor (ex. hipertiroida), epilepsie si in perioada sarcinii sa nu folositi aparatul. In situatia implantelor cu comenzi microelectronice: pacemaker, pompe de insulina, etc. va rugam sa consultati in prealabil cu medicul de familie.

Inainte de tratament ,zone afectate !

2iIata ce se intampla in corpul dvs.dupa tratamentul cu saltea cu camp magnetic pulsator  !
1i


1) CAMPUL ELECTROMAGNETIC
Pe baza tuturor proceselor vitale, mai ales a metabolismului celulelor sta energia magnetica. Procesele de autoreglare si fortele de autovindecare pot functiona in organisme numai daca le alimentam cu energie.
Civilizatia avansata, in lumea nostra moderna, cu lipsa exercitiilor suficiente fizice si mentale, alimentatia incorecta si nesistematica, modul de viata extrasolicitata, supranutritia, precum efectul stresului generat de mediul inconjurator, duce la un metebolism insuficient si o dezarmonizare energetica.
Toate acestea duc la:

 

155239719_1_644x461_reparati-repar-promag-pro-mag-saltea-magnetica-pulsuri-ungheni
• Extrasensibilitate fata de bolile epidemice, • Ajuta procesele degenerative, creaza boli cronice, • Insuficienta energiei vitale.
Cu ajutorul terapiei magnetice PROMAG, avem posibilitatea restabilirii energiei naturale ale corpului cu ajutorul unor secvente de impulsurilor electromagnetice speciale. Celulele corpului pot produce mai multa energie daca activam metabolismul acestora.
Cu folosirea aparatului Promag, activam procesul de autovindecare, metabolismul se restabileste, si revine la starea normala de functionare. Cu ajutorul magnetoterapiei se poate ajunge la o stare optima si sanatoasa.

SISTEMUL MAGNETOTERAPEUTIC PROMAG SE BAZEAZA PE LEGILE NATURII
2) CAMPUL MAGNETIC
Similar unui camp electric creat de un potential electric, exista si un camp magnetic generat in jurul aceluiasi potential electric. Pentru studierea acestuia cel mai bun si simplu aparat este busola. Asupra unitatii magnetice campul magnetic exercita o forta. Acel spatiu unde putem determina existenta acestei forte de reactie, numim camp magnetic. Campul magnetic al pamantului se poate vizualiza, ca si campul electric si cel gravitational, cu linii de forta. Este foarte simpla si spectaculoasa, experienta in care daca asezam pilitura de fier pe o coala alba, cum se aranjeaza pilitura dupa liniile de forta a campului magnetic, creat de un magnet de sub coala. Campul magnetic al pamantului este determinat doar partial de magnetismul metalelor din miezul planetei. Cauza majora este datorata de rotirea pamamntului si de generarea acestuia de catre curentii electrici din atmosfera. Stratul de origine magnetica ce inconjoara pamantul, numim magnetosfera.

OMUL A LUAT FIINTA SI S-A DEZVOLTAT PANA LA ORA ACTUALA IN CADRUL CAMPULUI MAGNETIC AL PAMANTULUI.

Pentru organismele vii, atat campul magnetic, cat si cel gravitational, determina o reactiune informationala. Asadar consecintele schimbarii parametrilor fizici al campului magnetic, vor fi neprevizibile si drastice, deoarece campul este deosebit de complex. Are un ritm foarte specific in timp si in spatiu, avand o dinamica. Acest ritm putem influenta artificial cu aparatura technica, influentand astfel implicit si ritmul nostru biologic.

S-a facut o eperienta foarte simpla si spectaculousa cu melci. S-au asezet melci intr-un spatiu unde a fost stabilita exact directia liniilor de forta magnetica terestra N-S. De fiecare data ce au jesit melcii s-a determinat abaterea de la aceastá linie si a corespuns de fiecare data cu unghiul cauzat de ritmul campului magnetic, ca si consecinta a micilor devieri periodice a directiei N-S.

Pasarile calatoare si albinele deasemenea se ghideaza dupa campul magnetic terestru. Aceste animale sunt capabile sa sesizeze direct campul magnetic. Cercetatorii au demonstrat ca celulele comunica intre ele la nivelul biofotonilor cu frecvente exrem de joase.

3) INFLUENTA CAMPULUI MAGNETIC ASUPRA CORPULUI OMENESC.
Dupa cum am mai amintit, evolutia omului pana la forma sa actuala, s-a petercut in campul magnetic terestru. Asupra organismelor vii, atat campul magnetic, cat si cel gravitational, manifesta o reactiune informationala. Asadar consecintele schimbarii parametrilor fizici al campului magnetic, vor fii neprevizibile si drastice, deoarece campul este deosebit de complex. Acestea le-am amintit deja, dar nu putem sublinia suficient importanta acestora!

Pentru realizarea metabolismul optim al organismelor, corpul foloseste alaturi de energia electromagnetica proprie si cele din campurile electromagnetice externe

FARA GRAVITATIE POATE EXISTA VIATA, DAR FARA CAMPUL MAGNETIC TERESTRU NU. (Werner Heisenberg, fizician, laureat al Premiului Nobel: „Energia magnetica este energia fundamentala, de care depinde toata existenta organismelor vii.”)

S-a demonstrat cu experiente ca fara camp magnetic, soarecii au ramas in viata doar cateva saptamani, iar cu expunerea periodica la campul magnetic asemanator cu cel al pamantului, au trait in continuare, in mod normal. Deja inaintea erei noastre se stia si au folosit efectele vindecatoare ale magnetului.

Planeta noastra putem considera ca un magnet urias, la care intre polii Nord si Sud circula energia magnetica. In decursul timpului polii magnetici si-au schimbat de mai multe ori locul, cu efectul de micsorare continua a campului magnetic.

Un cercetator japonez a determinat ca in ultimii 500 de ani micsorarea campului magnetic a fost de 50%.

Unii cercetatori sustin ca datorita micsoararii campului magnetic, s-a ajuns la disparitia mai multor specii de pe glob, altii susutin ca are un efect negativ asupra tuturor fiintelor scaderea nivelelui magneto-energetic, ba chiar este motivul aparitiei si raspandirii a mai multor boli noi.

Primul care a relatat despre efectele vindecatoare ale magnetului a fost Aristotel, dar si in zilele noastre sunt multi savanti preocupati de aceasta intrebare. In urma cercetarilor facute in Canada, s-a demonstrat ca acele seminte care au fost supuse unui camp magnetic, au rasarit mult mai devreme, precum si dinamismul dezvoltarii acestra, a fost mai mare deca la cele netratate.

In Japonia s-au facut cercetari profunde la efectele vindecatore si mecanismul autovindecarii produse de campul magnetic asupra corpului omenesc. S-a descoperit ca un camp magnetic slab pulsant, poate trata cu succes bolile de „civilizatie”, fiindca aici este vorba de metabolismul inperfect, cauzat de insuficienta campuluii magnetic.

DACA CELULELE SUNT SANATOASE SI CORPUL ESTE SANATOS!
4) INFLUENTA CAMPULUI ELECTROMAGNETIC ASUPRA METABOLISMULUI CELULEI
Componenta cea mai mica a organismelor vii, este celula. Corpul omenesc are intre 70-100 billioane de celule diferite, grupate armonic in functie de tipul tesutului sau organului de care componente sunt. Fiecare gand, fiecare impuls nervos, transportul hormonal si efectul produs de acestea, sunt datorate capacitatii de realizare si de comunicare ale celulelor.

Metabolismul si transferul de energie se produce prin schimbarea potentialului negativ si pozitiv a membranei celulelare.

Pentru functionarea celulelor este nevoie de energie, ceea ce este produsa de celula insasi, ca urmare a metabolismului. Acest proces necesita oxigen si substanta nutritiva. Asimilarea substantelor de nutritie si eliminarea rezidurilor din urma metabolismului sunt controlate de energia electromagnetica. Daca aceste functii n-ar fii controlate si coordinate de campul electromagnetic, viata ar deveni imposibila.

Scaderea nivelului energetic din celule, duce la distorzionarea membranei, apoi la functionare incorecta, care produce in cele din urma deteriorarea organelor. La capatul procesului omul se simte prea obosit, apare o imbatranire prematura a corpului, aparand boli, dezechilibrand organismul.

Dozarea exacta cu impulsurile campului magnetic produs de aparatul PROMAG, imbunatateste alimentarea cu oxigen a celulelor, avand ca efect activarea si restabilirea a metebolismulului corect. Sanatatea si capacitatea realizarilor fizice, se dezvolta armonios.

CALITATILE GENERALE VITALE ALE OMULUI SE IMBUNATATESC.

Stresul, lipsa miscarii suficiente, alimentatia necorespunzatoare, scaderea semnificativa si continua a campului magnetic terestru, multiplele efecte daunatoare ale mediului inconjurator, bruiaza conditiile optime, asadar apare lipsa energiei suficiente la nivel celular, lipsa de vitalitate si tote acestea duc la imbolnavire.

Cu pornirea proceselor de regenerare, se poate ajunge la o vindecare totala, sau partiala la cele mai extreme boli cum ar fii (se poate folosi doar ca terapie auxiliara, la tratamentele prescrise de medici!!!): • traume, • disfunctiile circulatiei sanguine, • migrena, • boli nevralgice, • boli ortopedice, • osteoporoza, • boli reumatice, • uzurile cartilagiilor, articulatiilor, • hernie de disc, • boli ginecologice, • bolile aparatului digestiv, • probleme sexulale, • perturbatii metabolice, • plagi greu vindecabile

In consecinta:

Regenerarea celulelor cu camp electromagnetic se bazeaza pe mecanismul de autovindecare. In organism impulsurile de frecventa joasa a campului magnetic, determina o crestere a metabolismului. PROMAGul diminueaza stresurile zilnice si anihileaza efectele negative povocate de mediu. Regenerarea activa a celulelor este un pas important in prevenirea bolilor. PROMAGul mobilizeaza cu o metoda performanta energiile proprii ale organismului, creand posibilitatea de pastrare a sanatatii pentru intreaga familie.

Terapia electromagnetica POMAG, se poate aplica in situatiie tratamentelor la boli acute si cronice, dar poate fi benefic deasemenea si pentru pastrarea sanatatii.

5) CELE MAI IMPORTANTE EFECTE EXERCITATE DE CAMPUL ELECTROMAGNETIC ASUPRA ORGANISMULUI SUNT:

• are efect general de reconditionare, • stimuleaza celulele oaselor si cartilagiilor, • accelereaza vindecarea plagilor, • regenerarea neuronilor, • imbunatateste procesul metabolic, • diminueaza sensibilitatea receptorilor hormonilor de stres, cu acesta creste capacitatea de suportare la stres. • regleaza plexul myenteric din intestine, suprimand disfunctiile digestive. • ajuta la dispersarea hormonului melatonina, eliminand problemele legate de somn, • intareste sistemul imunitar, • are efect pozitiv asupra bunei functionari ale sistemului nervos vegetativ si ale limfocitelor. • randamentul medicamentelor este mai mare, ca urmare a imbunatatirii metabolismullui si circulatiei sanguine, • normalizeaza ritmul cardiatic, imbunatateste respiratia, • desparte globulele rosii lipite intre ele, scazand vascozitatea sangelui.
6) DOMENII DE APLICATII
Trasaturile comune ale bolilor se prezinta in functionarea necorespunzatoare a celulelor, deteriorarea structurii celulelor, ceea ce rezulta din dezechilibrul metabolic si energetic. Aici intervine terapia PROMAG, cu diverse aplicatii posibile. Cele mai importante domenii de aplicare a aparatului PROMAG alaturate la tratamentele medicale sunt:

• preventia imbolnavirilor • diminuarea stresului • tratarea problemelor circulatorii, • ajuta la sudarea oaselor fracturate, • desfinteaza incordarile musculare, • ajuta impotriva insomniei, si tratarea bolilor rezultate din cauza stresului. • in sport creste performanta, • in tratarea plagilor, si accelerarea regenerarii, • tratarea bolilor metabolice, • in tratamentele cardiace si ale vaselor sanguine, • in tratarea de stari depresive si hipertensiune arteriala, • diabet, • inflamatii neurologice, • accidentari neurologice, • boli de origine nevralgice, • reducerea dozarii medicamentoase, • intarirea sistemului imunitar, • tratamentele bolilor dermatologice.

Important!

Aparatele care se bazeaza pe rezonanta magnetica, NU inlocuiesc un mod de trai sanatos, dar poate sa-l completeze cu o terapie adecvata, iar la aparitia imbolnavirii, poate sa fie o metoda performanta si rentabila de tratament. La baza perfectionarii aparatului stau alaturi de vasta experienta, cele mai noi descoperiri medicinale, precum s-a tinut cont si de recomandarile naturiste.

Folosirea sistematica a aparatului PROMAG, poate avea efect in urmatoarele situatii:

(nu inlocuieste tratamentele medicale)

-Reduce nivelel colesterinului, normalizeaza tensiunea arteriala, amelioreaza tendinta formarii germenelor coagulante din sange, normalizeaza ritmul cardiac, creste nivelul de suportare al stresului, imbunatateste alimentarea tesuturilor cu oxigen, armonizeaza sistemul nervos vegetativ.

-Cu folosirea sistematica, de doua ori pe zi, se pot evita acele dese decedari la varste premature sau starii de incapacitate de munca cauzate in general de boli vasculatori, in spatele carora sta stresul indelungat, viata lipsita de suficienta miscare, nutritia necorespunzatoare, precum acele influente ale mediului inconjurator care afecteaza negativ nivelul energetic al celulelor.

-Cu ajutorul imbunatatirii metabolismului realizate de PROMAG, se deschid reale sanse de reabilitare si tratarea bolilor circulatorii. Controalele de verificare au evidentiat ca dupa doar cateva tratamente cu PROMAG, are o influenta pozitiva asupra ritmului cardiac, tensiunii arteriale, vitezei de curgere a sangelui si a viscozitatii, pecum a volumului aerului inspirat. Printre celelalte efecte pozitive trebuie amintit ca o data cu imbunatatirea circulatiei sangvine, va determina si o crestere a randamentului la tratamentele medicamentoase in consecinta reducerea dozelor de medicamente.

Aparatul PROMAG insotind tratamentele medicale, se poate utiliza cu succes in tratarea de reabilitare a diverselor traume, precum si in cazul bolilor de lunga durata:

-Comotie cerebrala, paralizia, diabet cu urmarile acestuia (impotenta, infartct, plagi greu vindecabile), hipertensiune arteriala, varice, predispunere la tromboza, aritmie si insuficienta cardiaca, vasoconstrictie, infarct, hematom, insuficienta circulatiei periferice, arteroscleroza, boala inimii-coroniana.

-Cercetarilele facute in numeroase cazuri, experientele medicilor si naturistilor arata ca hipertensiunea arteriala deja dupa o luna de folosire, cu serii de cel putin trei sedinte de tratament pe saptamana, se poate reduce la 140/90 mmHg. Mecanismul este simplu, si anume: in urma tratamentelor va creste viteza sanguina din sistemul circlator, determinand si o scadere a tensiunii arteriale.

-Se pot trata cu un succes deosebit, cazurile cu insuficienta circulatiei periferice, cei cu diabet si cu vasoconstrictie. La aceste cazuri, restabilirea circulatiei si o mai buna alimentare cu sange, se poate observa in scurt timp.

7) IMBUNATATIREA VASCOZITATII SANGUINE CA EFECT AL TERAPIEI MAGNETICE.

inainte de terapie, s-au aflat hemoglobinele aranjate in spirala (lipite intre ele), care are ca urmare.

– o crestere a vascozitatii – o scadere a suprafetei active – insuficienta de oxigen – gradul ridicat de tromboza prezinta pericol in sine.

Aranjarea sub forma de spirala s-a desfintat in urma terapiei, in urma acesteia a avut loc:

– o scadere semnificativa a vascozitatii – o crestere a suprafetei active – imbunatatire cantitativa in oxigenul transportat – a scazut pericolul trombozei.

Sistemul pulsatoriu de terapie magnetica PROMAG, este de fabricatie germana.

Modul de functionare, reglari:

• Functionare continua, sau ciclica (6 sec. emisie, 3 sec. pauza, 6 sec. emisie…) • Frecventa se poate regla, cu pasul de 1Hz. • Pozitia frecventei variabile: cu tactul de 5 sec. paseste prin fiecare frecventa intre 1 – 19 Hz, maturand intreaga gama de frecventa, astfel „se adreseaza” la diferite organe si tesuturi. • Decuplare automata dupa 30 min. in intervalul frecventelor de 5-19 Hz. • Intensitatea campului magnetic se poate regla in 6 trepte.

Date tehnice:

• Tensiunea de alimentare: 12V, 1000mA • Plaja de frecventa: 1 – 19 Hz • Intensitatea campului magnetic: max. 0,56 mT • Dimensiunea saltelei: 185X60 Cm

Contraindicatii:

In cazul infectiilor de natura nedeterminata, sau de origine bacteriala cu febra, hiperactivitati hormonale, (ex. hipertiroida), in cazul epilepsiei si sarcinii sa NU folositi. In cazul ca detinet pacemaker, pompa de inzulina sau orice alt implant electronic, va rugam sa va cosultati in prealabil cu medicul de familie!

Atentiune! In caz de boala terapia magnetica nu se poate folosi ca tratament sinestatator! In caz de boala sau banuiala acestuia, adresativa medicului si la tratamentul prescris de medic, puteti folosi si tratamentul PROMAG, ca unul auxiliar si numai cu acordul medicului!

Sa asazam salteaua pe o suprafata intinsa inainte de folosire.

Aplicarea terapiei magnetice pulsatorii

Atentie! In caz de boala aparatul nu se poate folosi in exclusivitate ca si tratament!

In caz de boala sau banuiala acestuia, adresativa medicului si la tratamentul prescris de medic, puteti folosi si tratamentul PROMAG, ca terapie auxiliara si numai cu acordul medicului!

Durata unei terapii se recomanda sa nu depaseasca aproximativ 15-20 min. ( sa nu folositi de mai mult de tre ori pe zii aparatul, sau durata totala pe zi, sa nu fie mai mare de o ora) De prima data se recomanda sa incepem cu tratament scurt de cinci minute terapia magnetica. Fiecare om reactioneaza altfel la campul magnetic, de aceea se recomanda ca toata lumea sa stabileasca individual care sunt parametrii si durata ideala pentru sine.

Efectul binefacator al terapiei, se manifesta dupa folosirea sistematica de cateva saptamani, dar este foarte bun si in preventii.

In cele ce urmeaza gasiti plajele de frecvente recomandate la care se poate aplica pentru diferite boli ca si terapie auxiliara, la cele medicale:
Plaja de frecventa 5Hz – 7Hz

• probleme interne: biliare, cistite, prostata
• boli neurologice, stari tensionate si de stres
• insomnii
• bolile sistemului circulator
• probleme menstruale

Plaja de frecventa: 8Hz – 11Hz

• Dureri datorate uzurii articulatiilor
• Hexenschuss – hernie de disc
• Intindere musculara
• Dureri de spate, gat si umeri
• Zgomot in ureche

Plaja de frecventa: 12Hz – 15Hz

• Astma
• Pertubatii circulatorii
• Vanatai
• Nevralgii, nevralgia sciatica
• Osteoporoza

Plaja de frecventa: 16Hz – 19Hz

• Inflamatiile si deformatiile incheieturilor
• Deteriorarea cartilagiilor vertebrale
• Fibromyalgia
• Urme de rani, dureri de plagi
• Fractura oaselor, leziuni

Magnetoterapia este un tratament natural si usor de suportat de organism. Aceasta terapie se bazeaza pe actionarea directa asupra tesuturilor a unui camp magnetic pulsatil (CMP). Este cunoscut faptul ca acest CMP lucreaza la nivelul celulelor, activand producerea enzimelor, transferul metabolic si avand un rol important in functionarea membranei celulare.

NAMASTE !

IOANA BOBOCEA

 terapeut holistic

E-mail:   ioanabobocea@gmail.com

Skype :  ioanabobocea47

Site :   wellnesstouchama.wordpress.com

+40744.300.432    +4073.663.2.663      +4021.420.80.96

Lasă un comentariu